20.3.2011

Matkablogi kuukauden Interrail-matkasta

Tämän blogin luonne muuttuu nyt kuukaudeksi hieman erilaiseksi: lähdin nimittäin eilen lauantaina kuukauden Interrail-matkalle! Tarkoitus oli kirjoittaa tästäkin asiasta hieman aiemmin, mutta lähtö oli varsin kiireinen ja kaoottinen, kuten koko viime viikko. Tämä blogi muuttuu siis nyt kuukauden mittaiseksi matkapäiväkirjaksi.

Mietin aiemmin, olisiko reilimatkalle pitänyt avata kokonaan uusi blogi, mutta totesin että onhan näitä blogeja jo ihan riittävästi yhdelle ihmiselle. Kokoan kuukauden yhteen jollakin sisällysluettelotyyppisellä merkinnällä aikanaan.

Matkasuunnitelmaa en voi etukäteen esitellä, koska sellaista ei ole. Aioin reissata enemmän Itä-Euroopassa, mutta tätä ajatusta muutin kun otin kannettavan mukaan ja joudun etsiskelemään usein lähiverkkoyhteyksiä. Länsi tuntuu tässä mielessä toimivammalta ja vähän turvallisemmalta.

Mitään en ole varannut etukäteen, paitsi eilisen menolennon. Luulen että tämä varsin hiljaisen matkustusajankohdan ansiosta esimerkiksi hotellihuoneita saa helposti viime hetkelläkin. Lisäksi aion todennäköisesti käydä parin viikon päästä Suomessa, koska mukanani on hyvin vähän vaihtovaatteita. Matkatavaraa ylipäänsä on vain normaali repullinen, en omista rinkkaa, en (ainakaan vielä) ymmärrä, miksi haluaisin omistaa sellaisen ja olen aika varma, että se rikkoisi selkäni varsin nopeasti.

Ikkunapaikalla-blogia voi seurata nyt myös Facebook-sivun kautta. Sinne tulee pääasiassa vain ilmoituksia blogin merkinnöistä, ja ehkä myös samoja uutislinkkejä joita jaan blogin Twitter-tilillä.

2 kommenttia:

Jarkko kirjoitti...

Tosi jännää. Turvallisia ja mukavia junaretkiä.

Timo-Pekka kirjoitti...

Kiitos, ainakin tähän mennessä ovat menneet mukavasti!